Додатоците во исхранатa произведени од Интереврогенекс се 100% природни, изработени исклучиво на хербална основа, од растенија одгледани во чиста и здрава еколошка средина. Хербалните материјали одговараат на сите биолошки и еколошки стандарди и други стандарди за чистота на водата, воздухот и почвата. Посебно упатуваме на фактот дека ниту еден производ не содржи генетски модифицирани организми (GMO), а квалитетот на секој производ е стандардизиран. Секој производ е сертифициран од одговорните институции во Република Македонија.

"Горка Диња" - Додаток во исхраната

“Горка Диња” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната. Густа суспензија за перорална апликација со кафено-зеленкаста боја со слаб специфичен мирис и карактеристичен вкус.

"Варусан Таблети" - Додаток во исхраната

“Варусан” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната…

"Варугастал Таблети" - Додаток во исхраната

“Варугастал” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната…