Varupotent®
таблети

Хербален лек во форма на таблети за стимулирање на половиот систем и подобрување на либидото.

Категорија

Опис

Хербален лек во форма на таблети за стимулирање на половиот систем и подобрување на либидото.

Употреба:

– подигнување на либидото
– ерективна дисфункција
– продолжување на јачината и траењето на ерекцијата
– фригидност
– стерилност кај мажи (стерилност врз база на идиопатична олигоастенотератозооспермија,намалено количество и квалитет на сперматозоидите)
– климактерични тегоби кај жени
– се препорачува како за мажи, така и за жени

Состав:

Tribulus Terrestis

1 пакување содржи 50 таблети

Дозирање:

Варупотент® се зема три пати на ден по две таблети пред јадење со чаша вода.