Varuasitofin® хербален чај

Varuascitofin® хербалниот чај е диететски производ, кој содржи Chenopodii herba, која се користи во традиционалната медицина како диуретик.

Категорија

Опис

Активност:

Varuascitofin® хербалниот чај е диететски производ, кој содржи Chenopodii herba, која се користи во традиционалната медицина како диуретик.

Употреба:

Varuscitofin® хербалниот чај има слабо диуретско дејство.

Состав:

Chenopodii herba.

1 пакување содржи 100 g билен чај.

Дозирање:

Една супена лажица од чајната мешавина се прелева со 200 ml врела вода и се остава да се олади. Чајот се процедува и се пие незасладен, три пати на ден.