Ешерихија Таблети®- Против проблеми предизвикани од Ешерихија коли

Опис

Ешерихија таблетите се 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, содржат стручно селектирани, корисни и моќни билки (Ocinum Basilicum, Rhizoma Graminis, Betula Pubescens и Zea Mays ), кои во комбинација се употребуваат при лекување на инфективни заболувања на мокрачните патишта предизвикани од разни микроорганизми особено уринарни инфекции предизвикани од Ешерихија коли.

Активност:

Граничен Производ

“Ешерихија” е 100% природен, чист, еколошки, хербален граничен производ, кој помага и се препорачува  при лекување на инфективни заболувања на мокрачните патишта предизвикани од разни микроорганизми особено уринарни инфекции предизвикани од Ешерихија коли.

Пакување:

Пакувањето е во стаклено шишенце кое содржи 50 таблети.

Начин на употреба :

Три пати на ден по 2 таблети со чаша вода пред јадење.

Напомена:

Да се чува на температура до 25 С

Производот се издава во аптека без лекарски рецепт

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Ешерихија Таблети®- Против проблеми предизвикани од Ешерихија коли”