Горка Диња – ПРЕПОРАЧАНО ЗА ДИЈАБЕТИЧАРИ

Хербален додаток во исхраната

“Горка Диња” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната. Густа суспензија за перорална апликација со кафено-зеленкаста боја со слаб специфичен мирис и карактеристичен вкус.

Опис

Активност:

Хербален додаток во исхраната

“Горка Диња” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната. Густа суспензија за перорална апликација со кафено-зеленкаста боја со слаб специфичен мирис и карактеристичен вкус.

Пакување:

Пакувањето е во стаклени тегли од 210 мл.

Начин на употреба :

Се препорачува конзумирање на Горка Диња два пати на ден по една кафена лажичка. Не се препорачува конусмација на Горка Диња за време на бременост и доење.

Корисни информации – линкови:

Линк 1 Линк 2 Линк 3 Линк 4 Линк 5 Линк 6