Вирустоп

Додаток во исхраната за животните

“Вирустоп” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната кој помага кај животните со вирусни заболувања. Вирустоп е антивирусен производ изработен од стручно селектирани растенија, кај кој традиционално и научно се потврдени антивирусните својства.

Опис

Активност:

Додаток во исхраната за животните

“Вирустоп” е 100% природен, чист, еколошки, хербален додаток во исхраната кој помага кај животните со вирусни заболувања. Вирустоп е антивирусен производ изработен од стручно селектирани растенија, кај кој традиционално и научно се потврдени антивирусните својства. При неговота изработка во финален производ се користи најсовремена технологија со потврда од страна на највисоките државни и стручни авторитети како што се Добра Производна Пракса (ГМП) и ИСО Сертификатите.

virustop

Употреба:

“Вирустоп” се користи кај сите акутни и хронични вирусни заболувања кај животните . Меѓу другото направени се и Ин Виво испитувања на заболени овци од болеста Син Јазик со кои е потврдена неговата ефикасност и безбедност.

Пакување:

Пакувањето е во пластични флакони од 1, 5 и 10 литри.

Дозирање:

Употребата е директно на болното животно со шприц орално се аплицираат 10мл од растворот Вирустоп. По пиењето на растворот, се зема натопена газа од истиот раствор и се премачкува усната празнина на животното . Оваа постапка се повторува три пати во денот. Потребно е третираните животни да се стават во карантин со цел нивна изолација од здравите животни. Вирустоп може да се употребува и превентивно со цел здравите животни да бидат заштитени од преносителот на оваа болест.

Ефекти од употребата на Вирустоп:

efekti