Земјоделски производи

 • Земјоделски производи

  Буба Стоп

  Буба Стоп

  БУБА СТОП МУЛТИКОМПОНЕНТЕН БИО-СТИМУЛАТОР СО ВИСОК ПРОЦЕНТ НА ОРГАНСКА МАТЕРИЈА БУБА СТОП  био - стимулаторот се применува при органско и конвенционално...

  View Details
 • Земјоделски производи

  ROOT BOOST

  ROOT BOOST

  ROOT BOOST БИОСТИМУЛАТОР ОД РАСТИТЕЛНО ПОТЕКЛО НАМЕНЕТ ЗА УНИШТУВАЊЕ НА НЕМАТОДИТЕ 100% ЕКО ПРОИЗВОД НАМЕНЕТ ПРЕД СЕ ЗА РАНОГРАДИНАРСКИ КУЛТУРИ И ОПТИМАЛЕН РАЗВОЈ...

  View Details