Медицински чаеви

 • Медицински чаеви

  Glukonormin® хербален чај

  Glukonormin® хербален чај

  Glukonormin® чајот во својот состав содржат аргинин (од лушпите на гравот), кој по своето дејство е сличен на инсулинот,...

  View Details
 • Медицински чаеви

  Varuasitofin® хербален чај

  Varuasitofin® хербален чај

  Varuascitofin® хербалниот чај е диететски производ, кој содржи Chenopodii herba, која се користи во традиционалната медицина како диуретик.

  View Details
 • Медицински чаеви

  Varuklim® хербален чај

  Varuklim® хербален чај

  Ублажување на менопаузалните симптоми. Дејството на Varuklim® хербалниот чај се должи на присуството на изофлавоните - модулатори на нивото на...

  View Details
 • Медицински чаеви

  Varumin® herbal хербален чај

  Varumin® herbal хербален чај

  Зголемување на имунитет и антитуморно дејство. Најзначајно дејство на Varumin® herbal хербалниот чај е имуностимулативното. Исто така покажува и антиинфламаторно,...

  View Details
 • Медицински чаеви

  Varuprostin® хербален чај

  Varuprostin® хербален чај

  Диуретично, антимикробно, антиинфламаторно. За главната активна компонента на препаратот Varuprostin®, Urtica dioica (коприва) е докажано и документирано диуретично, антимикробно и...

  View Details
 • Медицински чаеви

  Varutensin® хербален чај

  Varutensin® хербален чај

  Антихипертензив, намалува холестерол и триглицериди во серумот Антихипертензивната активност на компонентите на Varutensin® хербалниот чај е потврдена во многу студии,...

  View Details