Хербални лекови

 • Хербални лекови

  Glukonormin® forte таблети

  Glukonormin® forte таблети

  Хипогликемично дејство. Glukonormin® forte таблетите во својот состав содржат аргинин (од лушпите на гравот), кој по своето дејство е сличен...

  View Details
 • Хербални лекови

  Paradental® раствор за гингива

  Paradental® раствор за гингива

  Хемостатско, ангиогено, антимикробно и адхезивно дејство. Paradental® растворот за гингива предизвикува чувство на студено, има лесна анестетичка активност и пријатен...

  View Details
 • Хербални лекови

  Варуфлу® перорален раствор

  Варуфлу® перорален раствор

  ВАРУФЛУ® е хербален лек кој се користи како додаток на стандардната терапија при третман на инфлуенца тип А (грип),...

  View Details
 • Хербални лекови

  Варухемороидал® раствор

  Варухемороидал® раствор

  Варухемороидал® претставува лековито средство во кое главни активни компоненти се оцетниот екстракт од Alii sativi bulbus, Urticae folium и...

  View Details
 • Хербални лекови

  Varuklim® таблети

  Varuklim® таблети

  Ублажување на менопаузалните симптоми. Дејството на Varuklim® таблетите се должи на присуството на изофлавоните - модулатори на нивото на естрогени...

  View Details
 • Хербални лекови

  Varumin® раствор за перорална употреба

  Varumin® раствор за перорална употреба

  Varumin® е хербален лек за перорална употреба, кој се состои од две формулации: Varumin® 1 и Varumin® 2 кои...

  View Details
 • Хербални лекови

  Varupotent®
  таблети

  Varupotent®
  таблети

  Хербален лек во форма на таблети за стимулирање на половиот систем и подобрување на либидото.

  View Details
 • Хербални лекови

  Varuprostin® таблети

  Varuprostin® таблети

  За главната активна компонента на препаратот Varuprostin®, Urtica dioica (коприва) е докажано и документирано диуретично, антимикробно и антиинфламаторно дејство...

  View Details
 • Хербални лекови

  Varutensin® таблети

  Varutensin® таблети

  Антихипертензив, намалува холестерол и триглицериди во серумот Антихипертензивната активност на компонентите на Varutensin® таблетите е потврдена во многу студии, што...

  View Details