Хербалните материјали одговараат на сите биолошки и еколошки стандарди и други стандарди за чистота на водата, воздухот и почвата. Посебно упатуваме на фактот дека ниту еден производ не содржи генетски модифицирани организми (GMO), а квалитетот на секој производ е стандардизиран. Секој производ е сертифициран од одговорните институции во Република Македонија.

Varumin®
орален раствор

Varumin® е хербален лек за перорална апликација, кој се состои од две формулации: Varumin® 1 и Varumin® 2 кои се употребуваат во …

Varuflu®
орален раствор

ВАРУФЛУ® е хербален лек кој се користи како додаток на стандардната терапија при третман на инфлуенца тип А (грип) …

Varuhemoroidal®
раствор

Варухемороидал® претставува лековито средство во кое главни активни компоненти се оцетниот екстракт од Alii sativi bulbus …

Varuklim®
таблети

Varuklim® таблетите се користат за ублажување на менопаузалните симптоми и разните менструали пореметувања; вршат намалување …

Varuprostin®
таблети

Varuprostin® таблетите се користат за намалување на честотата на мокрење, ги намалуваат симптомите на хроничен простатитис и ги намалуваат …

Varutensin®
таблети

Varutensin® таблетите се користат како дополнителна терапија кај пациенти со зголемен крвен притисок и како дополнителна терапија кај …

Glukonormin®
forte таблети

Glukonormin® forte таблетите се користат како дополнителна терапија кај пациентите со diabetes melitus (шеќерна болест). Може да се зема истовремено …

Varupotent®
таблети

Varupotent® таблетите се користат за стимулирање на половиот систем и подобрување на либидото. …

Paradental®
раствор за гингива

Paradental® растворот за гингива предизвикува чувство на студено, има лесна анестетичка активност и пријатен мирис кој освежува …