Најчестите заболувања за кои стручниот тим на Интереврогенекс се потруди да создаде соодветна хербална формулација како би ја ставила во служба природата и нејзината моќ за да им ја олесни состојбата и овозможи победа на болеста.

Хроничен
Простатитис

Што е хроничен простатитис ( Хронично воспаление на простатата )?

Еректилна
Дисфункција

-Повеќе од 150 милиони мажи во светот патат од пореметување на ерекцијата…

Хемороиди

Хемороиди се натечени, проширени вени на аналниот отвор и крајниот дел на дебелото црево. Овој проблем…

''ХПВ'' - Вирус

ХПВ Инфекции се полово преносливи болести кои ги предизвикува Humani pаpiloma virus – HPV…

Што е канцер?

„Канцер“ е термин на кој му припаѓа голема група на болести кои се разликуваат во типот…

Дијабетес, што е тоа?

Дијабетес – е збир на пореметувања чија основна карактеристика е хипергликемија односно зголемено ниво на шеќер во крвта.