Граничните Производи произведени од Интереврогенекс се 100% природни, изработени исклучиво на хербална основа, од растенија одгледани во чиста и здрава еколошка средина. Хербалните материјали одговараат на сите биолошки и еколошки стандарди и други стандарди за чистота на водата, воздухот и почвата. Посебно упатуваме на фактот дека ниту еден производ не содржи генетски модифицирани организми (GMO), а квалитетот на секој производ е стандардизиран. Секој производ е сертифициран од одговорните институции во Република Македонија.

''Антимигрен'' - Граничен Производ

Антимигрен таблети х50 е 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, како активни компоненти содржи водени екстракти…

''Ешерихија'' - Граничен Производ

Ешерихија таблетите х50 е 100% природен хербален производ кој во својот комбиниран состав, како активни компоненти содржи водени екстракти…